Zoneterapi kan hjælpe i forhold til

Allergi/Eksem

Alene hjemme problemer

Stress/angst

Stoppede analkirtler

Heling efter skader

Fordøjelsesproblemer

Forebyggelse af skader

Velvære

Hvordan virker zoneterapi?

Zoneterapi er en holistisk terapiform - hvilket betyder at vi altid arbejder med hele hundens system, både det fysiske og det mentale. Ved tryk på bagpoter og underben stimuleres hundens nervesystem, kredsløb og lymfesystem og dens energibaner og energibalancen genoprettes. Selvom der er fokus på en bestemt problematik, betyder det holistise aspekt, at terapien også vil genoprette eventuelle uopdagede ubalancer eller problematikker. Du vil derfor heller ikke kun opleve forbedring i forhold til den eventuelle problematik, men generelt opleve at du får en mere glad og energifyldt hund. 

Du vil selv få nogle punkter, som du skal anvende hver dag, mellem mine besøg, hvilket du skal være indstillet på at bruge tid på, da det er en stor del af forløbet, at disse punkter stimulerers kontinuerligt. 

Hvordan foregår terapien?

Inden forløbet tilrettelægges, skal du udfylde et spørgesmeka, med oplysninger og hundens sygdomsforløb og generelle sundhedsmæssige tilstand. Da det er svært at vide, hvordan hunden tager i mod terapien, vil vi fra gang til gang aftale det videre forløb. Et forløb vil derfor kunne varriere fra omkring  3-7 besøg. 

Terapien foregår hos Dogs-In-Balance i mit klinikrum. Ved meget angste hunde kan terapien foregå hjemme hos dig. Det er vigtigt, at hunden kan være rolig under terapien for at få det bedste udbytte. Det første besøg tager ca. 1 1/2 time, hvor jeg bruger tid på at hunden og jeg lærer hinanden at kende og jeg får supplerende oplysninger i forhold til det udleverede spørgeskema. Selve terapien varer ca 30 - 45 minutter, afhængig af hvor rolig hunden er. De efterfølgende besøg varer ca. 1 time, hvor vi, udover terapien, taler om hundens reaktioner, siden sidst og aftaler det videre forløb. 

Under selve terapien, er det vigtig at der er ro og ingen forstyrrelser, så hunden kan være afslappet. Det er derfor også vigtigt at hunden er blevet luftet godt inden mit besøg. Hvis hunden er meget urolig, bruger jeg nogle afslappende akkupressur punkter til at gøre den rolig med og der kan eventuelt sættes stille klassisk musik på. 

 

Priser

1. session - 450 kr. ink.moms

Efterfølgende sessioner - 400 kr. ink. moms

Klippekort 5 sessioner - 2000 kr. ink. moms

Velværeterapi - 275 kr. ink. moms (ca 40 min)

Kilometertakst ved kørsel på mere end 7 km pr. vej - 3,65 kr.

 

Book en tid

Hvis du har spørgsmål til om/hvordan jeg kan hjælpe din hund eller gerne vil bestille en tid, så anvend kontaktformularen her ved siden af. 

Da jeg har arbejde ved siden af, kan jeg hovedsageligt om eftermiddagen/aftenen og i weekenden. Kom gerne med forslag til tider, som passer dig.

Kontaktformular

shop@dogs-in-balance.dk Villungsvej 4a, 8870 LangÄ
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk