Her kan du se, hvilke kurser og træningshold der tilbydes. Nederst kan du sende en tilmeldingsblanket, hvis du ønsker at tilmelde dig et hold eller kursus. 

 

Lær Zoneterapi til hverdagen - OBS Ny dato!

D. 29/02/2020 kl 12-16

Kurset foregår på Villungsvej 4a, 8870 Langå

På dette kursus kan du lære de grundlæggende teknikker og zoner, så du selv kan give din hund zoneterapi i hverdagen. Du vil få et indblik i, hvordan zoneterapi virker og du vil få mulighed for at øve teknikker og punkter på din egen hund. Vi vil gennemgå de vigtigste punkter og der vil være mulighed for at få instruktion i punkter til specifikke problematikker. 

Undervisningen tager udgangspunkt i bogen "tryg og tilfreds", som er den eneste selvhjælpsbog om zoneterapi til hunde. Bogen er rigtig godt illutstreret og er et godt værktøj efter kurset. Den kan købes på dagen til 150kr. 

- Pris: 600 kr

- Max 5 deltagere, minimum 3 

- Du skal medbringe din egen hund, da du kommer til at øve teknikker og punkter på den. Den skal kunne opholde sig i bilen, da der bliver for meget uro, hvis hundene er i lokalet under hele undervisningen. 

- Der serveres kaffe, te og frugt

Tilmeld dig nederst på siden, ved at indsende en tilmeldingsformular. OBS - tilmelding og betaling er bindende, men du er velkommen til at sælge din plads, hvis du er forhindret i at deltage. 


Hvalpetræning 2020 (Hold 1)

Start d. 18/02 kl. 17-18

Træningsted: Villungsvej 4a, 8870 Langå.

Har du fået en hund i julegave??

Nu starter årets første omgang af hvalpetræning hos Dogs-In-Balance.

Der vil være fokus på de basale lydighedsøvelser som sit, dæk, gå pænt og indkald. Grundlaget for træningen er den gode kontakt mellem hund og ejer – derfor vil vi lave mange sjove lege og øvelser, som øger hundens fokus på dig og styrker jeres samarbejde. Disse lege og øvelser er også nogle, som kan bruges derhjemme efter kurset, som god aktivering af hunden i hverdagen. Vi vil desuden også have fokus på at hunden kan være i ro, selvom der er andre hunde og aktivitet omkring dem.

Hundene vil få mulighed for at lege sammen to og to, med en de passer sammen med temperaments – og størrelsesmæssigt.

Du vil også få vejledning i hundens signaler og adfærd, så du på bedst mulig vis kan imødekomme din hunds behov.

Vi træner udelukkende med positiv forstrækning – Det vil sige, at hunden belønnes for den gode handling og den ønskede adfærd.

Vi træner på små hold – maks 5 hunde, for at give mest muligt tid til den enkelte hund og ejer.

Vi træner udenfor på Dogs-In-Balance's arealer på adressen Villungsvej 4a, 8870 Houlbjerg. Bliver det meget koldt/alt for meget sne vil træningen muligvis blive flyttet indenfor.

Tidspunkter for træning:

Alle dage kl 17-18

18/02

25/02

03/03

10/03

17/03

24/03

31/03

07/04

 

Pris 800 kr

Max 5 hunde - minimum 3


Tilmeldingsformular

Alle bedes venligst oplyse følgende:

- Hvilket hold/kursus du ønsker at tilmelde dig

- Dine kontaktoplysninger (navn, telefonnr. og e-mail)

Kun for træningshold:

- Hundens race og alder

- Hundens navn

- Din og hundens træningserfaring

- Ønsket hold nummer

 

Når jeg modtager din henvendelse, sender jeg betalingsoplysninger og generel information om det valgte kursus/hold til dig. 

OBS - tilmelding og betaling er bindende - men du er velkommen til at sælge din plads til en anden, hvis du er forhindret i at deltage. Giv mig venligtst besked, hvis du sælger din plads. 

shop@dogs-in-balance.dk Villungsvej 4a, 8870 LangÄ
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk