HER KAN DU SE, HVILKE  HOLD OG KURSER DOGS-IN-BALANCE TILBYDER.

NEDERST PÅ SIDEN ER DER EN TILMELDINGSFORMULAR, SOM DU SKAL ANVENDE, HVIS DU ØNSKER AT TILMELDE DIG. 

 

CORONA

Vi tager selvfølgelig forehold for corona situationen og holder god afstand på alle hold - desuden vil der være håndsprit og mulighed for at vaske hænder. 

Hvis Corona situationen udvikler sig i negativ retning, forbeholder jeg mig ret til at udskyde holdopstart eller resterende træningsgange. 

 

 


Hvalpehold 3

Opstart d. 22/09/21

Træningen ligger Onsdage fra kl 17.30 - 18.30

 

Træningsted: Villungsvej 4a, 8870 Langå.

Der vil være fokus på de basale lydighedsøvelser som sit, dæk, gå pænt og indkald. Grundlaget for træningen er den gode kontakt mellem hund og ejer – derfor vil vi lave mange sjove lege og øvelser, som øger hundens fokus på dig og styrker jeres samarbejde. Disse lege og øvelser er også nogle, som kan bruges derhjemme efter kurset, som god aktivering af hunden i hverdagen. Vi vil desuden også have fokus på at hunden kan være i ro, selvom der er andre hunde og aktivitet omkring dem.

Hundene vil få mulighed for at lege sammen to og to, med en de passer sammen med temperaments – og størrelsesmæssigt (ikke hver gang). Under legen kigger vi på hundesprog og den god leg.

Du vil også få vejledning i hundens signaler og adfærd, samt vejledning til alene hjemmetræning og håndtering, så du på bedst mulig vis kan imødekomme din hunds behov. Da holdene er små vil der være tid til at tage de ting op,som rører sig hos hver enkelt familie. 

Vi træner udelukkende med positiv forstrækning – Det vil sige, at hunden belønnes for den gode handling og den ønskede adfærd. Du vil blive introduceret til at bruge klikker i din træning.

Vi træner på små hold – maks 6 hunde, for at give mest muligt tid til den enkelte hund og ejer.

Vi træner udenfor på Dogs-In-Balance's arealer på adressen Villungsvej 4a, 8870 Houlbjerg. 

Pris 800 kr for 7 træningsgange


Tilmeldingsformular

Udfyld formularen til venstre, for at tilmelde dig et hold

Når jeg modtager din tilmelding, får du en e-mail fra mig, med bekræftelse på din tilmelding, samt betalingsoplysninger og yderligere information om det valgte kursus/hold.  

 

OBS - Tilmelding og betaling er bindende. Hvis du er forhindret i at deltage, skal du afmelder din plads senest en uge før træningsstart, for at få refunderet dit begyr. 

shop@dogs-in-balance.dk Villungsvej 4a, 8870 Langå
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk